Microblading

Microblading is een nieuwe techniek waarbij de wenkbrauwen worden voorzien van zeer fijne, dunner dan 1mm, getatoeëerde haartjes. De haartjes worden handmatig gezet en niet van echt te onderscheiden. Hierdoor kun je een gehele wenkbrauw creëren of een stuk wenkbrauw opvullen. Je wenkbrauwen worden op een zeer natuurlijke wijze en na overleg en wensen geperfectioneerd.

Het pigment dat gekozen wordt, past bij de natuurlijke kleur van de wenkbrauwen en de huid. Na genezing wordt het pigment een aantal tinten lichter van kleur. De haartjes worden altijd in de richting van de natuurlijk groeiende haartjes gezet voor een realistisch en natuurlijk ogend resultaat.

Zes weken na de eerste behandeling volgt een tweede behandeling. Tijdens deze tweede behandeling worden de wenkbrauwen gecorrigeerd indien nodig, omdat 10-15% van de gezette haartjes verdwijnen na de eerste behandeling.

Hoelang het pigment blijft zitten hangt af van hoe vettig de huid is. Hoe vetter de huid, des te korter het pigment blijf zitten. Zweten en zon kunnen ook zorgen voor snellere vermindering van pigment.