Microdermabrasie

Fleur je huid op met microdermabrasie. Achter deze medische term schuilt een efficiënte, intensieve en mechanische peeling waarbij met behulp van fijne kristallen dode huidcellen en oneffenheden worden verwijderd. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadiging aan de huid. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt.

Microdermabrasie versneld de celdeling in de huid, wat de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. Hierdoor zal de huid gladder, steviger worden. De conditie van jouw huid verbetert structureel. De actieve werkstoffen die daarna worden aangebracht worden beter door de huid opgenomen. Deze volledige pijnloze behandeling verfijnt zichtbaar jouw poriën – voor een soepele zachte, gladde, stevige, gezonde en frisse nieuwe huid.

Dankzij de  zeer effectieve en tegelijkertijd bijzonder zachte methode behandel je met succes:

  • rimpels
  • elasticiteitsverlies van het bindweefsel
  • overmatige verhoorning (hyperkeratose)
  • dunne huid (atrophie)
  • zonschade
  • hyperpigmentatie
  • onzuiverheden
  • grove poriën
  • littekens

De effecten van microdermabrasie zijn direct na de behandeling zichtbaar en ook op langere termijn zie je het resultaat in de spiegel.

Bij SkinTense krijgt je een persoonlijk advies, de professionele microdermabrasie behandeling en dermocosmetische producten worden met jouw individuele wensen en huidtype samengesteld.

De enzymen die in de voorbereidende fase van de behandeling worden aangebracht splitsen de dode huidcellen en bereiden dehuid zacht, maar effectief voor op de microdermabrasie.

Microdermabrasie verwijdert dode huidcellen op een zachte, gecontroleerde en veilige manier. Het resultaat is een zacht, glad huidoppervlak. In de huid veroorzaakt de afslijping van de huid voor een natuurlijk regeneratieproces. De huideigen collageenproductie worden gestimuleerd en de microcirculatie wordt verhoogd.

Specifieke en op de huid afgestemde werkstoffen die middels abrasie diep in de huid worden gebracht, om maximale behandelresultaten te behalen. Jonge, gezonde en goedwerkende huidcellen worden opgebouwd. Deze verplaatsen zich naar de bovenste huidlagen en dag na dag regenereert de huid zich van binnenuit naar buiten toe.

Microdermabrasie met de SkinPeeler:

Huidverzorging voor onmiddellijk zichtbare resultaten

Als pionier op het gebied van microdermabrasie heeft REVIDERM het proces geperfectioneerd en een ultramodern apparaat ontwikkeld: de SkinPeeler. Met de SkinPeeler helpt SkinTense je in een paar stappen om een ​​gezonde en mooie huid te krijgen.

Verfijnde huid:

De SkinPeeler draagt ​​verhoornde cellen zacht en gecontroleerd af. Tijdens de behandeling worden microkristallen op hoge snelheid op je huid gestraald en weer weggezogen door een vacuüm. Je huid is vrij en kan opnieuw ademen.

Effectieve huidverzorging:

Na de microdermabrasie is jouw huid optimaal voorbereid op de dermocosmetische producten van REVIDERM: zeer efficiënte actieve ingrediënten dringen diep door in de onderste lagen van de huid. Ze stimuleren uw weefsels om collageen en elastine te produceren – jouw huid regenereert vanzelf.

Bewezen succes:

Direct na de behandeling is je huid veel steviger, gladder en fijner. Rimpels hebben een verzachtend effect – voor een jeugdige en frisse uitstraling.