CellJET

Hoogfrequente ultrasone technologie versterkt jouw weefsel en verstevigt jouw huid zichtbaar. Bij elke behandeling zie je er jonger en frisser uit.

Naast de ultrasone behandeling in de salon heeft REVIDERM de cellJET ontwikkeld. Met de CellJET vul je jouw salonbehandeling thuis aan. SkinTense programeert het uiterst effectieve apparaat voor je, zodat het perfect aansluit op jouw huid en de individuele behoeften van jouw huid.

Met de cellJET plaatst REVIDERM jouw schoonheid in de beste handen: je eigen handen. Het professionele ultrasound apparaat is speciaal ontwikkeld voor thuisgebruik – ervaar efficiënte cosmetische huidverzorging in je eigen badkamer.

Hoe de CellJET jouw huid verbeterd?

 

Op het gebied van intelligente huidverzorging heeft REVIDERM een nieuw revolutionaire concept ontwikkeld: de CellJET.
Een professioneel ultrasoon handstuk, uitgerust met de revolutionaire 10MHz-technologie.

Gerichte behandeling:

De 10 MHz ultrasound technologie is zeer precies. In vergelijking met andere apparatuur werkt het op een diepte van 0,3 cm, zodat het precies kan werken waar de tekenen van huidveroudering zichtbaar zijn.

Langdurig effect:

Ultrasonische golven masseren de vermoeide huid en stimuleren daarbij de huid met de aanmaak van collageen en elastine. Op hetzelfde moment wordt het huideigen beschermingsmechanisme geactiveerd en versterkt.

Zeer effectief:

De ultrasound verandert de structuur van de huid en maakt het klaar voor de hierop volgende werkstoffen. Zeer selectief uitgekozen ingrediënten penetreren tot diep in de huid waar zij effectief werken aan huidverbetering.