Instituut

SkinTense, het instituut voor de intensieve huidverzorging, behandeling en advies in een ontspannen sfeer.

Janna Braam
``Mijn passie is het mooiste uit een huid te halen``

Janna Braam , Eigenaresse

In 2008 opende ik, na jaren lang ervaring te hebben opgedaan, met trots mijn eigen salon. Het is een prachtige salon met een ruime behandelkamer waar jij en jouw huid alle aandacht krijgen die je verdiend! Naast schoonheidsspecialiste ben ik ook een expert op het gebied van huidverbetering en anti-aging. In de loop van de jaren dat ik schoonheidsspecialiste ben, ben ik me gaan specialiseren in acne behandelingen, microdermabrasie, PCA peelings, CellJET, MicroNeedling, IPL ontharingstechnieken en microblading.

Mijn missie is om samen met jou aan een gezonde, mooie en stralende huid te werken. Zodat je weer zelfverzekerd bent en straalt. Naast huidverbetering wordt de ontspanning natuurlijk niet vergeten! Ik ga net iets verder dan de salon of instituut bij jou in de buurt en streef ernaar om binnen 3 maanden huidverbetering te realiseren. Eerst wordt er met een huid analyse jouw huidige huidconditie vastgelegd, daarna wordt er gekeken naar eventuele tekortkomingen in de huid. Hierbij wordt rekening gehouden met de externe invloeden zoals zon, wind, hitte en kou. Aan de hand van jouw leefgewoonten en wensen wordt een objectief advies gegeven. Iedere huid is uniek en daarom is elke behandeling maatwerk. Tijdens een behandeling en zeker tijdens een kuur zie je de huid letterlijk verbeteren. Om kwaliteit te kunnen garanderen zijn onderstaande zaken van belang. Zonder de wil er samen aan te werken, kan ik niet garant staan voor huidverbetering.

Dus heb je last van een huidprobleem of ben je niet tevreden met jouw huidconditie? En bent je bereid om:

  • Samen te werken aan een goede huid?
  • Mijn adviezen en tips toe te gaan passen?
  • Aandacht en tijd aan jouw huid te besteden die nodig is om tot een gezonde huid te komen?
  • De geadviseerde producten aan te schaffen en te gebruiken?

Maak dan snel een afspraak om jouw huid in topconditie te brengen! De eerste afspraak is altijd in combinatie met een vrijblijvend consult, waarin een uitgebreide intake wordt gedaan, een huidanalyse en een behandelplan wordt opgesteld en het beste advies en tips voor de thuisverzorging worden besproken.