Visagie

Veredel je huid met de make-up die zij verdient.

Bij SkinTense kun je natuurlijk ook terecht voor een make-up. Vaak wordt dit gedaan ter gelegenheid van een speciale gelegenheid zoals een feest of bruiloft. Maar het kan natuurlijk ook dat je gewoon een keer op weg geholpen wilt worden met adviezen en tips voor het aanbrengen van uw dagelijkse make-up. Een workshop brengt hierbij uitkomst.

Je mag jouw eigen make-up meebrengen, daarnaast is er de mogelijkheid om cosmetica te bestellen.

SkinTense werkt met de Skincare-inspired-make-up van REVIDERM. Deze make-up in ontwikkeld in samenwerking met de internationale make-up artiest Giovanni Fasiello; met de hoge eisen van een intelligente, doordachte huidverzorging, verenigt de nieuwe make-up lijn het beste voor je huid: WAARDEVOLLE MINERALEN en speciaal geselecteerde WERKSTOFFEN.

Naast het feit dat er gebruik wordt gemaakt van zeer hoogwaardige grondstoffen, die hypoallergeen zijn en een milieuvriendelijke verpakking hebben zijn ze niet op dieren getest.

Deze maken de make-up zo zuiver en reinigend, dat deze zelfs op de gevoelige huid en na cosmetische behandelingen, zoals microdermabrasie, probleemloos gebruikt kan worden. Het voelt licht aan, laat de huid ademen en geeft je een gezonde uitstraling. Verdiep je in de perfect op elkaar afgestemd producten en de tijdloze kleurenkeuze. Dankzij een slim doordacht kleuren code systeem – is het heel eenvoudig om de producten te kiezen die bij jou huidtype en -toestand passen.

Wordt nu een expert op het gebied van schoonheid en perfectioneer je in de kunst van het opbrengen van make-up.

Wil je graag meer weten over Skincare-inspired-make-up van Reviderm, de make-up behandelingen of de workshop neem dan contact op voor meer informatie.