SkinCare

REVIDERM, pure en zuiver cosmeceuticals of dermocosmetisch producten. Dit houdt in dat de producten voortkomen uit de nieuwste dermatologische en farmaceutische wetenschap. Hetgeen betekend dat de producten een optimale – vaak hoge – concentratie werkstoffen bevatten en de effecten zijn daardoor uitstekend en zichtbaar op de huid. Dat de producten goed te verdragen zijn, alleen biologisch actieve werkstoffen bevatten en dat het diepe indringen van de werkstoffen in de huid wetenschappelijk is bewezen, is ook belangrijk om te weten. Daarnaast zijn de producten van REVIDERM vrij van allergene bestanddelen en irriterende conserveringsstoffen

De REVIDERM producten werken precies daar waar zij het beste resultaat kunnen behalen, door het vormen van nieuwe cellen in de diepere basale huidlagen. Zij verzwakken het huidverouderingsproces, stimuleren de regeneratie en versterken de weerstand – voor een frisse, zichtbaar gezondere huidstructuur en de elasticiteit van een jonge huid.
Met een keuze uit meer dan 50 producten kan bij SkinTense een persoonlijk behandelplan samen gesteld worden , die perfect past bij jouw huidtype- en conditie.

De kleurcode van de REVIDERM producten zorgt voor een eenvoudig en duidelijk onderverdeling van de producten:

Skincare – Skinessentials

De basis voor iedereen; afgestemd per individu. Een huidverzorgingsprogramma dat de huid onderhoudt en corrigeert. Individueel afgestemd op huidtype en huidbehoeften.

Skincare – skindication

Skincare – skintelligence

Hoogwaardige formules die huidveroudering tegengaan en de verouderde huid elastischer, fraaier en frisser maken.
De lijn richt zich intensief op de preventie van vroegtijdige huidveroudering en de zichtbare tekenen van huidveroudering. Dankzij de intelligente en hoogwaardige combinaties van werkstoffen wordt de huid zichtbaar verjongt. De producten richten zich op de volgende huidbehoeften:

  • Anti-aging
  • Age-Prevention

Skincare – Skintelligence – High-Performance

De High Performance lijn werkt op alle niveaus van huidveroudering en in alle huidlagen. Uniek: het voorkomt de glycatie van het weefsel en lost de aanwezige suikers op. Maximale personalisatie wordt verzorgd door speciale serums en elixirs  met gepersonaliseerde actieve ingrediënten die precies zijn afgestemd op de huidige huidbehoeften.

 

Skincare – nutricosmeticics

Skincare – post procedure kits

Indicatie-georiënteerde verzorging voor een professionele folluw-up bij esthetische chirugische ingrepen.
Minimaal invasieve procedures en plastische chirurgische ingrepen kunnen bijdrage aan gewenste cosmetische resultaten. De REVIDERM post procedure kits zorgen voor het behoud van een langdurig resultaat en gelden ter ondersteuning van esthetische ingrepen.