Specialistaties

De toestand van je huid wordt niet verbeterd door simpelweg een willekeurige crème op te smeren, ook al is die van een goede kwaliteit.

SkinTense adviseert als eerste te starten met een of meer REVIDERM Microdermabrasie behandelingen. Met microdermabrasie worden de bovenste, dode lagen van je huid op een zachte manier verwijderd en wordt de aanmaak van nieuwe, jonge huidcellen gestimuleerd. Daarna ziet je huid er direct al beter uit en kan deze ook beter producten opnemen om de huid verder te verbeteren. Natuurlijk worden er tijdens de microdermabrasie behandeling al direct een aantal REVIDERM producten gebruikt, zoals fruitzuren, enzym peelingen, maskers en diverse serums. Hiermee wordt het resultaat van de microdermabrasie behandeling versterkt.

Nog betere resultaten krijg je als de REVIDERM microdermabrasie behandeling in combinatie doet met de CellJET, een ultrasound behandeling. Met deze onhoorbare geluidsgolven worden de cellen onderhuids van elkaar los getrild en dringen de werkstoffen van de cosmetische producten beter en dieper in je huid door. Het beste resultaat krijg je door REVIDERM microdermabrasie in kuurvorm te ondergaan, die natuurlijk jaarlijks kan worden herhaald.

Laat je adviseren door SkinTense over de vele soorten behandelingen.

Naast de huidverbeterende specialisaties is SkinTense ook gespecialiseert in defintief ontharen en microblading.