Reviderm

Het REVIDERM systeem van vandaag bestaat uit de ideale combinatie van huidverbeterende behandelingen, innoverende apparatuur en effectieve verzorgingsproducten. Een sterk met elkaar samenhangend systeem, die tezamen het beste resultaat garanderen. Elke klant heeft zijn eigen wensen en eigen zorgbehoeften. Daarom heeft REVIDERM een stappens

Met drie belangrijk stappen kunnen we een geheel complete concept aanbieden waardoor het beste resultaat verkregen kan worden.

SkinAnalyze

Computer ondersteunende huidanalyse

Elke huid is zo individueel als de persoon zelf. Om de behoeften van de huid te begrijpen, vereist elke behandeling een professionele huidanalyse, die de verdere behandelingsstappen bepaalt.

SkinTreatment

Keuze van de beste individuele behandeling

Om de huid in zijn optimale staat te brengen, vertrouwen wij bij REVIDERM op de perfecte combinatie van technologie, verzorging en suppletie – natuurlijk alles van één bron.

SkinFinish

Perfecte afwerking

En last but not least maken we elke behandeling af met de perfecte afwerking – onze op mineralen gebaseerde make-up, die perfect is voor gebruik na technologische behandelingen.